alle kategorier

Firmaprofil

Hjem> Om os > Firmaprofil

Om os

Safecare Biotech(Hangzhou) Co., Ltd., med hovedkvarter i Hangzhou Future-Tech City har været en innovativ og førende producent af POCT-hurtige tests og analysatorer i mere end 10 år. Vores virksomhed er specialiseret i forskning og udvikling, produktion, salg og service af POCT-hurtige diagnostiske reagenser, herunder påvisning af infektionssygdomme, misbrugsmedicin, alkohol, kvinders sundhed, hjertemarkørtest og tumormarkørtest, herunder smitsomme sygdomme og misbrugsstoffer detektion er vores virksomheds to kerneproduktserier.

Vores salgsnetværk er blevet udvidet til mere end 100 lande og regioner. Vi har opnået CE- og FDA-certifikater for mere end 100 produkter og registreret i mange lande. Vi er forpligtet til at yde professionel service og et omfattende, banebrydende produktudbud.

14

Hvorfor grundlagde vi SAFECARE?

Alex Qiu, grundlæggeren af ​​Safecare Biotech, er en venlig person, fuld af kærlighed. Han plejede at være frivillig på et hospital, hvor han hjalp patienter der og fandt ud af, at der var så mange mennesker, der tog risiko i deres helbred. Da de manglede bevidstheden om regelmæssig diagnose på deres helbred, mistede de den bedste behandlingsperiode for deres sygdomme. Alex begyndte at tænke på, hvordan han kan hjælpe disse mennesker og fortælle dem om hurtige test, som er let at bruge og omkostningsfrit medicinsk udstyr, som de endda kan bruge derhjemme.

I mellemtiden har mennesker, der er syge, brug for mere pleje, og Alex ønsker, at alle skal være sikre og sunde i sundhed og leve et bedre og lykkeligt liv langt væk fra sygdomme og stoffer. Det er også sådan vores firmanavn SAFECARE kommer.

Nu stræber alle i Safecare efter at innovere nye produkter og give vores kærlighed og omsorg til verden.

Medarbejder kultur

Hotte kategorier